Festivalen som bara tillåter kvinnor “tills männen lär sig att uppföra sig.”

Av Antonio Canto
 Festivalen som bara tillåter kvinnor “tills männen lär sig att uppföra sig.”

Mötet kallas (Statement Festival,) och slutligen hölls den i år 2018 i Sverige .För några månader sedan meddelades att Sverige skulle vara värd för den första festivalen i världen som endast var lämplig för kvinnor , då Sverige kommer att vara värd i år av denna händels, efter en framgångsrik crowdfunding-kampanj, av skaparen av denna idé, den humoristiska Emma Knyckare.

Detta är ett initiativ som syftar till att lyfta fram och lösa den osäkerhet som kvinnor lider vid vissa massiva händelser,deras organisationen har lyckats samla in cirka 50.000 euro genom Kickstarter-plattformen. På denna sida fanns ett projekt vars mål såldes på detta sätt. “Hjälp oss skapa ett säkert utrymme för människor som vill delta i en festival utan att känna rädsla för deras säkerhet”På så sätt festivalen kan välkomna de transsexuella kvinnor och dem vars identitet av könet är inte assimilerat till manliga eller kvinnliga könen.

Statemen har fortfarande ingen plats att fira, men de vet hans orsak för att vara. Bråvalla, är en av de mest populära festivalerna i Sverige, på denna plats som i andra musikfestivaler,det har skett en serie sexuella övergrepp de senaste åren,ilska av så många sexuella provokationer,orsakade dess suspension i vilket leder arrangörerna för att skapa en festival där visa män inte var välkommen.”tills de lär sig att uppföra sig”

I sommar vill organisationen skapa den mest otroliga festivalen i världen utan män.Statement det syftar till att få välkomna 10 000 personer , och för detta har de krävt samarbete av alla de som vill ta del av denna idé. eftersom alla borde känna sig säkra på musikfestivaler.Knyckare har det klart ,och säger att det är rimligt att utesluta män i tre dagar när kvinnor diskrimineras hela tiden .

Trots att jag försvarar jämställdhet mellan kvinnor och män och förakta den sexuella attacker och misshandel av kvinnor,kan inte förstår det feminister hat mot män i allmänhet? vi är inte alla lika.Speciellt i Sverige, som predikar på ett mycket bra sätt, och en del de agerar på ett avskyvärt sätt.

2018-05-02 A.C.

http://www.facebook.com/groups/projektsanning/permalink/2050790598524203/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •