Katerina Janouch – Det heter att Sverige är fredsskadat, och det är alldelles riktigt.

Olyckligt nog har den svenska vänsterrörelsen, där många extrema personer med ytterst skev uppfattning om demokrati ingår, noll kontakt med verkligheten och med de begrepp de svänger sig med, i hopp om att smutskasta och tysta alla dem som inte delar deras världssyn. På så sätt visar man tydligt att man är en ytterst obehaglig avknoppning av den våldsbejakande mördarideologin kommunism, som stått för historiens största utrensningar av oliktänkande. Det är dags att få upp dessa fakta på agendan, samt det faktum att det är dessa vänsterextrema individer som möjliggör våldtäkter, maktmissbruk och i förlängningen den terror som drabbat Sverige.

Bortskämd svensk extremvänster möjliggör våldtäkter, maktmissbruk och terror

Oberoende granskning och journalistik.
För ett fritt Sverige i tiden!
Swish: 0733289122
Har du tips eller vill skriva själv i Katerina Magasin? Tveka inte att höra av dig. Anonymitet utlovas.