Varför skriver fortfarande Özz Nüjen i Expressen?

Denna arroganta, skattesmitande, lismande, ljugande “komiker”, borde väl förpassas bort från MSM-media, eller?

Om han för ett ögonblick tror att han kommer plocka några godhetspoäng genom att skriva: “Flyktingarna kostar för mycket! Flyktingbarnen har skägg och belastar vår välfärd för mycket. Flyktingbarn sätts i förvar och även där kostar de oss skattebetalare för mycket. Flyktingbarn är ju mindre värda än dina barn. Det vet vi ju, för det har du sett till”, så tror han fel!

Om man är en ljugande och arrogant pajas som dessutom försöker få alla som är emot att 9000 ensamkommande utan asylskäl får amnesti, till att vara sämre människor, ska man noga tänka sig för innan man skriver: “Du kanske till och med anser dig vara bättre som människa? Eller som svensk? Är det du som definierar och även bestämmer? Vem har bestämt det? Du? Vem är du ens?”

Låt oss vända på steken. Vem är du Özz Nüjen? Anser du att du är bättre som människa? Anser du att du är så bra att du kan stå över våra lagar och regler? Och om duns så gärna att vi hjälpa ensamkommande utan asylskäl, så kan du börja med att sluta upp med anlita svartarbetare.

https://www.expressen.se/kronikorer/ozz-nujen/jag-hoppas-att-du-har-en-klump-i-magen/

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp