Den nya politiken bedrivs långt från väljarna

| 14 maj, 2018

Med “en stark koalition” menar han förstås “vi måste ta av Sverigedemokraterna vågmästarrollen” och den “handlingsförlamning” han pratar om är naturligtvis att SD kan rösta bort en regeringsbudget.
Politik är idag bara ett maktspel och att lyssna på väljarna är sedan länge mindre viktigt. Väljarna vill ju ha vänster och högerpolitik och om allt klumpas ihop kommer de inte att bli glada vilket förstås kommer att synas vid valet 2022.
 
“Moderaterna bör överge ambitionen att bilda ny Alliansregering. Det säger Borg i en intervju i SvD:s Ekonomistudion på måndagsmorgonen och uppmanar partiet att i stället söka lyckan hos Socialdemokraterna.
För en stark koalition kommer att behövas framöver, menar han. I synnerhet då världen går mot en lågkonjunktur som kan få förödande konsekvenser för Sverige om handlingsförlamning drabbar den sittande regeringen.”
 
http://www.dagensps.se/business/ekonomi-makro/borg-varnar-moderaterna-stor-risk-sverige/?utm_campaign=unspecified&utm_content=unspecified&utm_custom[apsis]=1023757357&utm_medium=email&utm_source=apsis
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *