En inskickad berättelse om en överfallsvåldtäkt: “det var bara en och jag överlevde”

Låt mig berätta min historia.

2013 blev jag överfallsvåldtagen av en person, mitt liv krossades, mina barns liv smulades och mitt dåvarande äktenskap kraschade. På grund av mig!!!
Fram tills dess trodde jag verkligen på rättvisan. Jag gjorde alla jäv** tester, polisförhör, rättsläkarbesök och sedermera en rättegång. ( Allihop så kränkande att jag önskar ingen desamma )
3.5 år och 6 månaders kontaktförbud ? Jag deltog i rättegången ” anonymt ” för jag var ski**rädd att han skulle komma tillbaka.

Rättegången skedde 2015 då han inte fanns i ett DNA register före det så fann man inte min gärningsman. Han våldtog en annan kvinna då som matchade träffen.
Men efter 2.4 år kommer civilpoliser och hämtar mig.
Ännu en våldtäkt är begången utav honom, har ägt rum.
Min förstfödda son ( född 89 ) var beredd på att ta ett fängelsestraff för att få skjuta ihjäl honom och jag kämpade hårt med honom och mig själv för att han skulle förstå ” Att det löser inga problem ”

Min upplevelse är NADA jämfört med vad unga flickor idag utsätts för. Och jag kämpar själen ur mig för att möta dessa o ge dem ” tröst “!!! Det finns ingen, tro mig. Jag har gått igenom varenda jäv** stavelse av det ordet. Och än idag sätter jag inte min fot utanför huset på Valborgsmässoafton för den dagen är dagen när våldtäkts män slår till ?

Anders Borg vill idag att S och M regerar tillsammans efter valet.
Då han tror att en minoritetsregering blir handlingsförlamad ?
Det har väl 7 klövern varit i många år nu, undrar vilken planet han befunnits sig på, för inte tusan är det jorden.

Jag kan inte i mina vildaste fantasier ( o tro mig jag har verkligen försökt) förstå hur man kan döma sexualbrottslingar till vård// ungdomsvård..

Jag är själv socionom och vet vilka INGA resurser dessa myndigheter har. Och även om de haft resurser då är jag övertygad om att vi INTE kan behandla sexualbrottslingar i Sverige, Norden, Europa och världen!!

VAKNA SVERIGE!!
Detta händer varje dag med ert goda minne.
Jag hade ” tur ” det var bara en och jag överlevde!!!

Hur många fler berättelser behöver vi 7 klövern, innan ni fattar att det är KNAS ???

 

Det här är en inskickad berättelse om en överfallsvåldtäkt av Ingela Högfelddt

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *