Posten migration är långt ifrån den totala statliga invandringskostnaden

| 15 maj, 2018

Förbannade TV-nyheter! På TV4 nyss sade man att det är färre än någonsin som lever på bidrag i Sverige idag. Gaah!
För tre år sedan var 59% av landets samtliga försörjningsstödsförsörjda utandsfödda och självklart har den siffran ökat i takt med att tiotusentals blivit kommunplacerade eller medborgare varje år.
 
1. Man har ju trollat bort tiotusentals genom att ge dem små skattefinansierade och tidsbegränsade låtsasjobb – enbart för att frisera statistiken!
Om TV4 hade gått ut även med även sysselsättningsstatistiken skulle man se hur förflyttningen och mörkläggningen av arbetslösa gått till.
2007 ändrade Reinfeldt SCB:s definition av “sysselsättning” till att gälla bl a en (1) timme arbete i veckan. Ja, ni läste rätt – en timme arbete i veckan gör en människa sysselsatt idag. Gissa var försörjningen för resten av veckan kommer ifrån då – även om den inte längre kallas ett “bidrag”?
Man räknas också som “sysselsatt” om man OAVLÖNAD jobbar i makes, makas (eller annan släktings) företag.
Hur f_n kan man vara sysselsatt om man inte har en krona i lön?
 
2. Nyanlända ingår fortfarande alltså inte i någon statistik över huvud taget. De räknas inte i än det ena än det andra för att läskiga siffror inte ska uppstå. De räknas t ex inte in i landets arbetslöshet trots att vi pratar om en gigantisk grupp människor. Inte ens efter en kommunplacering innan uppehållstillståndet är klart räknas ju för hel_ete! Nyanlända behandlas i statistiken som om de inte existerar – och inte kostar pengar. De försörjs alltså inte av stasbudgetposten “migration” utan detta är betydligt mer avancerat upplagt än så. Kostnader för dessa osynliga människor i övergången från nyanländ till relativt nyanländ hamnar oftast under statsbudgetens övriga poster där kamouflerade utgifter skickligt döljs under utgiftsområden som inte har ett dugg med migrationspolitiken att göra.
 
Som ett exempel kan jag nämna att samtidigt som Norge hade en total (och omörkad) statlig invandringskostnad under 2012 på 42 miljarder försökte Reinfeldts regering lura väljarna att Sveriges kostnad var runt 14 miljarder – fast vi tagit emot 8 (åtta) gånger fler än Norge! Posten migration – den enda siffra som nämnts under tre mandatperioder – är nämligen ett avsevärt mindre belopp än den totala statliga invandringskostnaden.
Här tillkommer sedan kommunernas sammanlagda invandringskostnad, och även ute i kommunerna fular man.
 
Allt är ett gytter av mörkläggningsmetoder idag och jag ser fram emot den dag allt avslöjas. Då blir det nämligen skandalrubriker.
Nu får det banne mig vara slut med så’nt här!
Varenda enskild lögn är ju desperata försök att rättfärdiga en fullkomligt dysfunktionell politik.
Märks det att jag är irriterad?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •