Kvinnor kan.

| 18 maj, 2018
Jaha.. Numer “”går framför allt kvinnliga väljare från S till SD, visar mätningen.”” Japp helt naturligt ett måste. Eftersom redan sedan tidigare är SD största partiet bland män.
 
Så enkelt att till sist har stigmatiseringen brutits! Även kvinnor har insett att de inte kan och får rösta naivt. Våra barns framtid får inte avgöras av naiva politiker och detta är inte bara pappor som måste ta ansvar utan även mammor måste rösta för sina barns trygghet. Verkligheten är det yttersta beviset att naiva politiker är ohållbart.
 
Lägg sedan till det nya kulturfenomenet som drabbar kvinnor och flickor med gruppvåldtäkter otrygghet och inskränkt rörelsefrihet.. Ja ni vet dessa kulturyttringar som herr Löfven vill fixa med att stärka turordningsregler och lagen om anställningstrygghet!! Haha jodå numer spelar könet ingen roll alla måste inse att vi har inte råd med mer naivitet.. https://www.expressen.se/nyheter/ny-matning-rekordlagt-stod-for-s-och-rekordhogt-for-sd/