Staffanstorp – hur kunde detta ske?

| 19 maj, 2018

Inger Strand, en av medlemmarna i gruppen ProjektSanning har kommenterar det som händer i Staffanstorp så här:

Jag förstår ju hur detta kunnat ske, hela utvecklingen och fram till likgiltigheten hos politiker och polis.

Långt innan 2015 stod Mona Sahlin och Ylva Johansson i nyheterna och berättade att det kommer att komma oerhört många “flyktingar” till Sverige. De var så förväntansfulla och glada. Tyckte det skulle bli så spännande. “Sverige kommer aldrig att bli sig likt igen”. Jag glömmer det aldrig.

Ylva Johansson fick igenom tvångslagen att alla kommuner skulle ta emot de ankommande “flyktingarna”. De kom i strid ström och 2015 kom det en tsunami. Alla var välkomna. Det gjordes nästan inga prövningar överhuvudtaget. Högst tjugo minuter tog varje ärende på Migrationsverket. De fick PUT på stående fot. Anställda har vittnat om förfarandet.

Därefter var det bara att skyffla ut dem i kommunerna runtom i Sverige. Ingen uppföljning från Migrationsverket utan ansvaret lades genast på frivilliga och anställda på förläggningarna.

När problem uppstod höll sig Migrationsverket borta. Lokalbefolkningarna stod handfallna. Poliser fick mer att göra. Politiker blundade. Allt mörkades i media. De som öppnade munnen och beskrev vad som hände blev rasiststämplade. Folk blev rädda både för nykomlingarna men också för det angripande etablissemanget. Därav att alla problemlösningar lades på is.

Under tiden detta vakuum pågick lärde sig nykomlingarna temperaturen i Sverige. De visste vilka knappar de kunde trycka på för att ta sig friheter utan reprimand. De slöt samman och upptäckte att här kan man göra precis vad som helst utan att straffas. De hade hela etablissemanget i ryggen samt vänstern och feministerna. De tog kontrollen.

Polisen hann inte med och politikerna på lokalnivå var rädda om sina jobb. De ville inte hamna i onåd hos någon. Dessutom har polisen konstant haft pressen på sig att inte offentliggöra vad som pågår. De riskerade också att förlora sina jobb eller förflyttas. Detta föranledde att många poliser slutat.

Gäng bildades och ingenting gjordes för att mota Olle i grind. De växte sig starkare. Nykomlingar allierade sig med orosmoment som redan fanns i landet pga utebliven integration. Vissa gäng bildades av hitresta från olika klaner.

I så gott som varenda ort i Sverige har vi denna terror idag. Det är en krutdurk. Jämsides med detta ökar våldtäkterna. Politikerna blundar och gör små tafatta försök att förmå polisen att vara synligare. Detta räcker såklart inte. Det finns inte ens resurser. Bilar brinner överallt. Även byggnader. Ärendena växer och hela situationen är ohanterbar.

När polisen splittrat ett gäng dyker ett annat upp.
Knarkhandeln breder ut sig och det är ett spaningsjobb. Där finns noll resurser idag.

Folk runt om i Sverige är livrädda. De vågar inte vittna av rädsla för sina liv. Och ingen bryr sig om dem.

Massmigrationen bryter sönder vårt samhälle. Totalt. För det finns ingen möjlighet att rensa upp.

Fortfarande förnekar många i etablissemanget att det är så illa som det är. Det bevisar att det inte kommer att gå att få bukt med detta.Det är svårt att förstå hur denna massmigration överhuvudtaget tillåtits få sådan söndrande inverkan på vårt samhälle.

Ännu svårare är det att höra att vi bör ta emot fler. Då undrar man ju hur fan våra politiker är beskaffade.

Jag förstår att S störtdyker i opinionen. Jag förstår också att SD kommer att få många stolar i kommunerna rùnt om i landet. Jag hoppas att de sätter en blåslampa på rikspolitikerna och jagar dem varje minut på dygnet för att börja ta ansvar för sin värdelösa politik.

Hälsningar
Inger Strand