Det är inte ert blod det är vårt….

| 20 maj, 2018

Det är inte ert blod det är vårt!! Det är inte er välfärd att skänka bort det är vår!! Det är vår trygghet som försvunnit inte er. Våra barn och barnbarn kommer betala långt efter ni tagit och fallskärmat er ut på livslång lyxpension…

Åter talade om detta igår redan och det är inte konstigt att kvinnor överger Socialdemokraterna eftersom det är nödvändigt för kvinnor att överge Socialdemokraterna. Det är mer fantastiskt konstigt, att de inte lämnade tidigare. Men misstänker många kvinnor väljer stanna kvar för länge i dåliga förhållanden.

Visst kan vi prata välfärd. Sanningen är vi betalar världens högsta skatter och ska då egentligen få världens bästa välfärd tillbaka. Men ni har raserat hela välfärdssystemet, till den milda grad att landet ej längre kan ses som rättstryggt.

Man kan ljuga. Man kan till och med göra som herr Löfven och ljuga för sig själv! Ja och det kan kanske fungera att lura herr Löfven. Men oss andra lurar han inte. Det är vårt blod och våra pengar och vår välfärd men även våra röster och de har ni förbrukat!!

Ni kan ljuga för er själva om ni önskar. Men när ni förlorat såväl LO-arbetarna som männens röster sedan länge. Numer även pensionärers och till sist även kvinnors röster!! Då undrar jag vem förutom er själva ska ni lura?? Några 30+% naivister finns inte längre kvar och det har den verklighet ni skapat sett till och så är det.

Lustigt nog tycks Socialdemokraterna totalt ha missat vad Svenskhet egentligen är!! Kanske i sin iver att radera allt som är att se som Svenskt? Men det är inte blont hår och blåögda barn som är Svenskhet. Utan vårt enormt starka sociala kapital. Ett kapital som möjliggjort stort skatteuttag och att bygga en välfärd. Men Socialt kapital har ett pris. Det handlar om ömsesidig tillit.

Denna tillit är förbrukad, å det grövsta. Allt fler ställer sig frågan “vad i helvete får vi för pengarna?”. Kom ihåg tillit som röster det får man inte. Detta måste förtjänas! Ja och det är pudelns kärna. Kort gott herr Löfven du förtjänar vare sig röster eller tillit. I våra barns historieböcker där du drömmer om att stå som en landsfader, ja det kapitlet tror jag inte du kommer vilja läsa.