Katerina Magasin uppmärksammar: Den 23:e maj livesänder Lamotte från Staffanstorp

| 21 maj, 2018

Allt fler svenska småorter drabbas av otrygghet, våld och sexuella övergrepp. I december skrev jag en serie artiklar om hur Ronneby förändrats. Jag har tidigare skrivit om Uppsala, och även gett röster till kvinnor och invandrare i bland annat Helsingborg, Göteborg och Stockholm om asylbluffar, sexuellt våld och hur tillvaron försämrats av de senaste årens asylkaos. I helgen kom turen till skånska Staffanstorp, en ort med knappt 15.000 invånare. Tipset kom från Madeleine Lilja Rönnqvist och Patrik Norell på Projekt Sanning, som sedan förra veckan skrivit om Staffanstorp och om vad som händer där. Oroliga tonårsföräldrar har flaggat för att situationen blivit oacceptabel. Därför kommer journalisten Joakim Lamotte att besöka Staffanstorp på onsdag den 23 maj.

http://katerinamagasin.se/staffanstorp-den-23e-maj-livesander-lamotte-om-otryggheten-och-valdet/