Misstänkt överfallsvåldtäkt på Amiralsgatan i Malmö

En kvinna uppgav vid 03-tiden att hon blivit överfallsvåldtagen vid en cykelbana invid Amiralsgatan i höjd med Emiltorps industriområde. Polisen förde kvinnan till kvinnokliniken för undersökning och förhör. Annan polispersonal spärrade av ett grönområde som går mellan Amiralsgatan och Emiltorps industriområde i väntan på specialhund och polistekniker. Exakt hur våldtäkten skall ha gått till är i nuläget oklart. På platsen låg olika föremål slänga i närheten av buskar vilket vittnar om den våldsamma händelsen. Polisen inte gripit någon misstänkt gärningsman vid 05.30-tiden. När polisspecialhunden kommer att påbörja sökandet vet man inte i nuläget, men vid tidigare fall av misstänkta våldtäkter har dessa specialhundar tagit lång tid för att komma till platsen då dessa specialhundförare vanligen inte har jour.

http://pppress.se/index.php?option=com_content&view=article&id=17223:PPVALD1-20180522&catid=77:pppress&Itemid=435

Ping PPPRESS.SE