Gustav Fridolin: SD gräver sig djupare ner i det bruna fältet

| 23 maj, 2018

Miljöpartiet går till val på egen hand, att samarbeta med Moderaterna ogillar Gustaf Fridolin. Och Sverigedemokraterna är ett parti som “gräver sig djupare ner i det bruna fältet”, skriver Fridolin i DN.

Mitt stalltips är att Fridolin gör det senare till sin valslogan: Vi går till val på egen hand! Vi samlar ihop våra extremister och så tar vi fajten med det bruna SD, undrar var han ska hitta det senare?

En annan slogan kan vara: Vi gillar inte att man tar tillvara nationenintressen, villkora inga bistånd för att gynna Sverige! Rösta på oss!

Eller varför inte: Fel dörr har öppnats! Nu ställs krav utifrån nationella intressen, låt oss tillsammans ta ett krafttag så vi kommer bort från den ansvarslösa politiken, fri invandring är riktig frihet, rösta Grönt är skönt!

Vi villkorar aldrig migrationspolitik, låt oss tillsammans rädda fler “barn”!

Det kommer hur bra som helst, jag lovar!

https://www.di.se/nyheter/gustav-fridolin-sd-graver-sig-djupare-ner-i-det-bruna-faltet/