Miljön har inte råd med miljöpartiet!!

| 23 maj, 2018

Debatt mellan två “mindre tänkande” just nu i aktuellt!! Sammanfattas enkelt. Miljön har inte råd med miljöpartiet!!

Om man har fula tapeter i sovrummet och det brinner i källaren. Då bör man släcka branden först innan man börjar tapetsera!! Miljöpartistisk politik verkar vara att se till att det inte ska finnas något hus kvar att tapetsera..

När ska dessa nötter inse att miljön är global och det värsta vi kan göra är att tro att svindyra miljöförbättringar att göra redan små föroreningar mindre i landet med 10 miljoner invånare inte kommer göra ett enda skit för miljön.. Dessa miljöpartister vars uppgift tycks vara att straffa Svensken och rasera företag och möjligheten att leva bortom tunnelbanestationer. Straffa och krossa är de bra på, men de ger fullständigt “inte alls” om miljön!

Är man miljöpartistisk i huvudet ja då är man inte kapabel förstå två enkla saker!!
1 man åtgärdar de största miljöhoten först!!
2 Miljön är global

Ja då ska vi inte heller kräva att dessa naivister kan lägga ihop detta till den enda lösningen där inte huset tillåts brinna ner..

Jo man åtgärdar de största hoten först!! Även om dessa inte finns i ett av världens mest miljövänliga länder!! Jo man inför en typ av “Miljöbistånd” åtgärder där miljöhoten finns och får på detta vis bort mest klimathot för pengen!! Smart i dubbel bemärkelse. Ja till sist är miljöhoten så små att man kanske måste straffbeskattdöda Sveriges företag och folk!! Men ärligt talat när man kommit dit då finns nog lösningen redan även på detta!!

Slutsats man kan inte kräva sunt förnuft av en miljönaivist!! Men man kan se till att folket inser och ger fan på att rösta på dem!! För ärligt talat ska vi rädda miljön då måste vi avskaffa miljöpartiet!!

Nä sant miljön har inte råd med miljöpartiets politik!! Ja just det och det spelar ingen roll om partiet som för miljöpartistisk politik heter miljöpartiet eller något annat!!

Ärligt talat låt oss släcka huset och inte tillåta oss luras av falska miljövänner!!