Carolin Dahlman: Nej, SD växer inte för att media och partier pratar om ”deras” frågor

| 24 maj, 2018
 Apropå analys av Anders Lindberg och Heidi Avellan i P1-Morgon Sveriges Radio där båda hävdade att sd växer för att media och partier har pratat om migration och integration.

Men det är tvärtom! SD växer på grund av att politiker och opinionsbildare under lång tid ängsligt böjt sig för opinionsvindar. De har velat slippa att bli kallade för främlingsfientliga, och därmed har de lämnat problem olösta.

“Jag är själv oerhört trött på att behöva prata om migration och integration, men så länge det inte fungerar kommer jag att fortsätta att driva opinion. Så länge politiker är oförsiktiga med skattebetalarnas pengar och så länge människor lever i ofrihet kommer jag att vara lite av en jobbig papegoja.”

Av Carolin Dahlman