Locket på från Vänsterpartiet om Dror Feilers störningsaktion!

| 26 maj, 2018

Nu är valkampanjerna igång och likaså de antidemokratiska vänsterkrafterna, med sådana som Dror Feiler och de så kallade antirasisterna. Idag var det Medborgerlig Samling och Alternativ för Sverige som råkade ut för dessa när de genomförde en så kallad störningsaktion mot dessa partiers torgmöten.

Nyheter Idag frågade aktivisterna vad de hade för politisk hemvist?
En kvinna som ingick i aktivistgruppen sade innan hon blev blev avbruten av en av sina medaktivister: “Vi är en grupp med olika antirasister.”
Den som avbröt denna kvinnan fyllde i med: “Vi har inga kommentarer. Vi pratar bara med riktiga journalister.

När gruppen som var enligt Feiler ca: 30 personer skrikit under Alternativ för Sveriges torgmöte vid Stureplan så fortsatte aktivisterna, däribland Dror Feiler, bort till Norrmalmstorg där Katerina Janouch och Medborgerlig Samling höll sitt möte.

Efter några minuters skrikande så tystnade aktivisterna, under uppsyn av poliser.
Nyheter Idag ringde upp Vänsterpartiets pressjour och frågade hur man ser på Dror Feilers deltagande i störningsaktionen.
Jenny Bank på Vänsterpartiets pressjour säger: “Vi kommenterar inte någonting i det där ärendet.”

Dror Feiler har själv kommenterat dagens aktion på Twitter, där han skriver så här: Och på Norrmalmstorg samlas ca. 100 ”rasister light” i Medborgerlig Samlings möte. Ca 30 antirasister protesterar med slagord o talkörer.

I artikeln finns en film som visar vad dessa antidemokrater höll på med.

https://nyheteridag.se/locket-pa-fran-vansterpartiet-om-dr…/