Bortförklaringar och en vägran att lyssna.

| 27 maj, 2018

Bortförklaringar och en vägran att lyssna. Så enkelt är svaret, så enkelt är det.

Socialdemokratin låtsas nu som de bara skulle vara i lite otakt med folket. Jösses jösses jösses, de kunde inte ha mer fel. De är inte i otakt de dansar en helt annan dans och har gjort detta länge.

Ja det är inte mätningar som dödar Socialdemokratin. Utan det är deras politiks avsaknad av förstånd som en ovilja att lyssna. Vilket nu ger resultat. Ja och detta beror inte på att andra är dumma. Utan på att regeringen är det. Dessutom är det mycket fult och inte ansvarsfullt att skylla i från sig och det väljarna.

Få¨se de har under årtionden kört sin politik mot folkets vilja. Fast beslutna att om att skita i väljarna och sikta på att lära folk vad de ska anse vara rätt. Trotts att det rätta inte bara är naivt. Utan såväl helt felaktigt som skadligt på riktigt. Alla motstridiga fakta oro eller varningar har de valt att brunmåla. Ja och detta har nu verkligheten till sist förklarat med STORA bokstäver för väljarna.

Inte nog med detta. Det finns inte en chans att de inte själva insett. I alla fall de senaste 3 åren, att de har haft fel. Riktig fel. Trots detta har de valt att blunda och köra vidare tills verkligheten till sist blivit så overklig att de nu varit tvingade att göra åtgärder. Men att åtgärda något när skadan redan är gjord. De är inte att ta ansvar. Om man samtidigt gråter ut på bästa sändningstid, för att man tvingas ta ansvar. Ja då ska man inte vara politiker och detta vet väljarna. Ja och detta är en sak som väljarna själva kan se till när inte politikern har vett nog.

Men sanningen är ändå de politiker som går emot folkets vilja är diktatorer och diktatorer hör ju inte hemma i en demokrati. Detta vet väljarna.

Sanningen är de politiker som inte har förnuft nog att inse att politik är ansvar. De som inte lyssnar på varningar. Inte förstår den enklaste matematik. Ja de som blundar för verkligheten. Enkelt Socialdemokraterna de har inte mindre fel, för att de ropar du är dum till de som har rätt, förnuft och förstånd. Rättare sagt när man kallar den förståndige dum berättar man bara för andra hur korkad man själv är. Ja och detta vet väljaren

Jo allt detta och mycket mer de vet väljarna, som ständigt påminns om exakt hur fel våra regeringar haft i vår nya verklighet. Med växande utanförskap, fattigdom ett tilltagande judehat från inskränkta religionsutövare. Svårt att blunda med tiggare utanför varje ica-butik. Gatubarn i svärmar gör livet otryggt i våra städer. En landsbygd där ligor härjar helt fritt och utan polisbeskydd.

Inte minst väljare har till sist tvingats inse att mångkultur är just mångkultur. De har lurats tro att mångkultur betyder pizza och kebab. Men i verkligheten betyder mångkultur hat konflikter könsskillnader och kulturella inskränkningar mot kvinnor och barn. Detta vet numer väljarna. Tillsammans med att de nu förstår att Socialdemokratin är raka motsatsen till ansvarsfulla.

Så nej! Jag lovar er Socialdemokraterna de mäter sig inte till döds. De är inte i otakt. De dansar i huvud taget inte alls. Utan de får nu vad de förtjänar och detta är helt rätt. Det är beviset på att demokratin fungerar även om media och regeringen kämpat för dess motsats. Till politiker och media när ni inte följer folkets vilja då gör ni bara inte ert arbete och ni får nu bara det “förtroende” ni och ert “arbete” verkligen förtjänar.   https://www.arbetarbladet.se/artikel/opinion/ledare/jenny-wennberg-s-haller-pa-att-mata-sig-rakt-ner-i-graven