Den svenska vänstern skriker och tjoar, drar ett löjets skimmer över sig och bjuder på ren underhållning.

Deras ledstjärna, Dror Feiler är dock besviken, JÄTTE besviken faktiskt. När Medborgerlig Samling, med talare som Ilan Sadé och Katerina Janouch hade sitt torgmöte igår i Stockholm, så skulle ju dessa “light”-rasister (vad det nu är) sättas åt minsann. Jo då, men så kom bara 30 stycken gaphalsar från vänstern. Vad denna Feiler inte tycks förstå är att de är ett utdöende släkte. Vem tillhöra de som inget annat kan än att skrika och gapa?

Likt en vakthund som glömmer allt annat när någon kastar ett köttben rusar Feiler iväg mot det oemotståndliga lockbetet: Finns det rasister på våra gator? Nähä, inte riktigt men de är väl ändå nästan rasister, vi kör! Ingen utom de närmaste sörjande bryr sig.

Den här taktiken har, med betoning på har, tjänat skrikvänstern och deras vrångbild av vad rasism är och vilka som är rasister väl. Genom högljudda protester, och genom att göra anspråk på att företräda obegripliga värden, har gap- och skrik-vänstern lyckats skrämma många och genom sin indignerade skenhelighet och antisociala beteende, försökt påtvinga andra sina galna värderingar. Det fungerar inte längre, har väl kanske aldrig gjort, vem tusan vill ha med deras aggressiva och grandiosa tilltal att göra?

Dessutom, vem vill ha gapande kommunister springa runt och härja på våra gator. De beter sig illa, förstår inte vad en demokrati innebär, de beter sig kort och gott som en hord barbarer.

Faktum är att den civiliserade delen av den svenska befolkningen har tröttnat, och det rejält. Gap- och skrikvänsterns intolerans, brist på hämningar och grundläggande anständighet faller inte i jord längre. Skrik-vänsterns “sanning” har rubbats, och därmed också deras existensberättigande. De vet om de själva annars skulle de inte komma på något så korkat som att kalla Medborgerlig samling för light-rasister. Det är nämligen omöjligt att kalla allt och alla för rasister. De flesta människor ser varken MED eller för den delen SD som rasister.

Det börjar nämligen gå upp för svensken att Sverige är ett samhälle på glid, där lagar och regler tillämpas godtyckligt och där dem med en aktivistisk agenda har makt och möjlighet att agera efter eget gottfinnande – och gör det.

Att Sverige ska styras av aktivister som följer rätt “värdegrund” har gradvis börjat tappa mark. Sunt förnuft börjar sakteliga bryta igenom, krav på att svenska lag ska gälla och inte aktivisters godtycklighet likaså.

https://nyheteridag.se/locket-pa-fran-vansterpartiet-om-dr…/

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •