Hanif Bali: Alexander Norén är en av SVT:s skarpaste TV-journalister. Lövin tappar fattningen av hans ihärdighet.

Alexander Norén är en av SVT:s skarpaste TV-journalister. Kanske för att han inte är utbildad till journalist. Han är civilekonom från Handelshögskolan, och har valt att bli journalist. Något som är vanligt i andra länder. Istället för att alla journalister går igenom samma likformiga utbildning och hamnar i exakt samma klass, geografi och åsiktskorridor så kommer folk från alla möjliga akademiska bakgrunder och därmed kan ge diversifierade perspektiv.

Vem vet, det hade kanske hade gett den där riktiga ”mångfalden” alla pratar om.

Norén har en förmåga att skära genom babblet. Denna gång tappar han sitt lugn och man hör honom sucka när Lövin tjatar sina inövade sägningar.

Lövin tappar fattningen av hans ihärdighet.

Av Hanif Bali

Alexander Norén är en av SVT:s skarpaste TV-journalister. Kanske för att han inte är utbildad till journalist. Han är civilekonom från Handelshögskolan, och har valt att bli journalist. Något som är vanligt i andra länder. Istället för att alla journalister går igenom samma likformiga utbildning och hamnar i exakt samma klass, geografi och åsiktskorridor så kommer folk från alla möjliga akademiska bakgrunder och därmed kan ge diversifierade perspektiv.Vem vet, det hade kanske hade gett den där riktiga ”mångfalden” alla pratar om.Norén har en förmåga att skära genom babblet. Denna gång tappar han sitt lugn och man hör honom sucka när Lövin tjatar sina inövade sägningar. Lövin tappar fattningen av hans ihärdighet.

Slået op af Hanif Bali i 26. maj 2018