Helgsvep från Malmö av Pppress

Större bråk på Västra Kattarpsvägen

Större bråk på Västra Kattarpsvägen vid Bennets väg Rosengård i kväll vid 18.20-tiden. När polisen kom till platsen ville ingen kännas vid bråket eller vad som låg bakom bråket. Efter en stund lämnade polispatrullerna platsen.

Se mer…

 

 

Väktare misshandlades vid ICA Lindeborg

Väktare misshandlades av ungdomsgäng på ICA Lindeborg vid 22-tiden. Polisen larmades till platsen och sökte bakom ICA med hundpatrull. Väktaren skall inte ha skadats allvarligt vid händelsen. Under kvällen sökte polis med hund efter de maskerade män som misshandlat väktaren.

Se mer…

 

Förskola totalförstörd vid brand på Holma

Brandkåren larmades vid 23.30-tiden till en brand i en förskola bakom Holma torg. När brandstyrkan från Hylliestationen kom fram var byggnaden i stort sett övertänd. Brandpersonalen fick i början av insatsen inrikta sig på att hindra branden att sprida sig till intilliggande byggnader och flerfamiljsfastigheter. Vid 01-tiden hade värmen mot hyresfastigheterna avtagit. Inga mänskor skadades vid den våldsamma branden. Troligen har en del av lägenheterna som ligger närmast förskolan fått in en del brandrök. Vad som orsakat branden är i nuläget oklart men samtidigt som förskolan brann kom larm om en brinnande personbil bara ett stenkast bort. Polisen spärrade av hela Holma torg i samband med den våldsamma branden.

Se mer…

 

Sprängdåd mot port på Pilgatan i natt

Entrédörren till ett trapphus på Pilgatan sprängdes i natt vid 01.30-tiden. Inga personer skadades vid den kraftige explosionen som slungade ut splitter på gångbana och gatan utanför. Brandkåren hade larmats till platsen då man såg rök efter explosionen men när brandstyrkan från centrumstationen kom fram kunde man inte se någon brand. Polisen spärrade av ett hundratal meter runt den aktuella porten i väntan på bombtekniker. Vad som ligger bakom sprängningen vet man inte i nuläget.

Se mer…

 

Långvarigt eftersläckningsarbete på Holma

Eftersläckningsarbetet på den totalförstörda förskolan bakom Holma torg pågick hela natten. Vid 03-tiden höll brandpersonal på att efter släcka från en maskinstege. Rökdykare på flera sidor om den nu raserade byggnaden efter släckte med slangledningar under natten. Troligen kommer eftersläckningsarbetet att pågå till en bra bit in på söndagsmorgonen.

Se mer…

 

Av PPPRESS.SE

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •