Hylling till en av våra medarbetare

Idag vill jag hylla en av våra medarbetare speciellt och jag hoppas ni vill göra det tillsammans med mig, Patrik Norell.

Patrik har sedan han blev en del av teamet PS bidragit med mer än man kräva när man driver ett projekt som vårt. Utan honom hade exempelvis inte Staffanstorpborna fått en röst via Katerina Janouch, Joakim Magnus Lamotte och mig själv. Hans patos för det som händer i den lilla byn och människorna där är större än vad jag har mött tidigare hos någon. Häromdagen sa han till mig: “Madeleine vi måste fortsätta visa vårt stöd, även fast vi inte skriver om det längre, vi får inte glömma bort dem.” Det är så Patrik är, han bryr sig på riktigt.

Detsamma hände när han tog på sig att åka och lyssna på en av Katerinas föreläsningar. Han for dit, intervjuade Katerina, pratade med Ilan Sadéoch etablerade en viktig länk mellan PS, Katerina och Ilan. Vi kunde genom det senare intervjua också Ilan. Vi blev även senare inbjudna till deras partistämma, vilket är en ära i sig.

Jag brukar kalla Patrik för PS twittergud, för det är han. Han jobbar stenhårt med twitter för PS räkning varje dag. Det är så roligt när han visar hur bra det går för PS på twitter, att vi är med och påverkar även där.

Dessutom är han medlems- och säkerhetsansvarig för gruppen. Han håller koll på gruppen, skickar ut en personlig välkomsthälsning till alla nya medlemmar där han påminner dem om att läsa gruppens riktlinjer, allt för att säkerställa att vi fortsätter vara en grupp utan hat, hot och hets.

Såklart bidrar alla i teamet: Ronnie med sina rappa, vassa och underfundiga texter, Göran som har koll på alla viktiga nyheter, Ulf med sina kunskaper som pensionerad polis, Anders, som hjälper Patrik och oss med att hålla koll på trådar, Chris, som stöttar upp där det behövs, och så vårt nyaste tillskott Peter som skriver om samhället kopplat till sin egen vardag. De är fantastiska allesammans men just Patrik förtjänar den där lilla extra hyllningen.

Tack Patrik för hänger med oss i PS. Tack för att du alltid finns där och stöttar när jag känner mig tveksam. Tack för att du gör allt det du gör, och tack för att du är just du ?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp