Alice Bah Kuhnke har aldrig förstått vad hennes ministerroll innebär

| 29 maj, 2018

Nu har ett instagram-bråk uppstått i regeringen kring migrationen. Bah Kuhnke är starkt kritisk till finansminister Magdalena Anderssons uttalande om barnfattigdom. Jag är absolut ingen fan av Andersson, eller regeringen för den delen men hon har rätt när hon säger att dessa problem kan kopplas samman med den bristfälliga integrationspolitiken. Och hon har också rätt i att Sverige inte ska ta emot fler människor än vad vi klarar av.

 

Men varför uppstår det här bråket överhuvudtaget? Är inte Magdalena Andersson medveten om att Bah Kuhnke inte är någon minister, hon är en aktivist som använder sin makt lite som hon bäst finner.

Och vem är som ligger bakom rekryteringen av aktivisten Alice Bah Kuhnke, precis som rekryteringen bakom islamisten Mehmet Kaplan? Jo Gustav Fridolin.

Det kommer krävas mer än att bråka med Alice Bah Kuhnke på Instagram för att få ordning på allt. Att få bort såväl Magdalena Andersson, som Alice Bah Kuhnke och Gustav Fridolin är Sveriges enda chans.

 

Läs artikeln i Aftonbladet här…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •