Dumhet är de farligaste skygglapparna.

| 30 maj, 2018
Dumhet är de farligaste skygglapparna. Den största lögnen av dem alla är när Socialdemokraterna ljuger och påstår sig stå upp för Asylrätten!! Socialdemokraterna står inte upp för asylrätten. Men de förstår heller inte vad asylrätten är!
Alltså Socialdemokraterna står inte upp för någon asylrätt. Ska sanningen fram är det enda partiet som står upp för asylrätten Sverigedemokraterna. Även om S är så fantastiskt korkade att de inte inser att det enda de står upp för. Är att skapa flyktingströmmar, göda människosmugglare, mörda folk som “flyr” helt i onödan. För hade man stått upp för asylrätten! Så hade man hjälpt fler bättre och billigare i närområdet.
 
Nej de falska S står för att skapa onödigt lidande och rent utav mord! Det är för helvete en politikers viktigaste uppgift att se till att pengar används rätt och bäst. Något inte Socialdemokraterna gör. De är hycklande ljugande omänskliga mördarmaskiner. Vargar i fårskinn!
Nu tycks väljare äntligen inse att Socialdemokraterna står inte upp för asylrätten. Att det de står upp för är att hjälpa färre och på köpet haverera vår välfärd och med det även vår möjlighet att hjälpa oss själva som andra. För tusan världens högsta skatter och folk svälter i vårt land. Vi skapar nya utanförskapsområden, fattigdom, utsatthet och otrygghet: Ja och det är vad herr Löfven i sina fårakläder står upp för när han med falskt leende ljuger väljarna rakt i ansiktet.
 
Nu är det som så att uppenbart är Sverigedemokrater såväl smartare som mer humana. Än ljugande fattigdomsskapande Socialdemokrater. Till saken hör är man inte så kvicktänkt så kan man ändå lära sig. Men det tar lite längre tid. Numer så finns allt fler smarta, humana Sverigedemokrater som kan hjälpa till att upplysa.
 
Ja upplysning pågår! Som tur är så växer de humana smarta Sverigedemokrater. Framför en krympande naivitet. Men kom ihåg de lite smartare kan inte luta sig tillbaks och tro att verkligheten räcker som väckarklocka.
Jag är rädd att mången naiv är dummare än så. Det finns fortfarande de som köper Socialdemokraternas lögner! Trots insikt att just S skapat verkligheten, mer än någon annan. Eftersom det går inte sticka under stolen S har faktiskt regerat mer än något annat parti i modern tid.
 
Ett av Sveriges störta problem. Ja utöver att det bara är Sverigedemokraterna idag som är medmänskliga ansvarsfullt och står upp för asylrätten på riktigt. Det krävs sunt förnuft för att förstå. Jag tror inte det finns någon Sverigedemokrat som inte förstår hur Socialdemokraterna tänker! Men förstår att de tänker naivt och att det har, kan, eller kommer inte fungera.
Medan de naiva ännu inte förstår, ja de förstår knappt ingenting. De försöker inte ens fatta! De har fullt upp med att påstå saker utan belägg. Ja de har fullt upp med att hitta på ursäkter varför de naivas skara krymper. Istället för inse, insikt lärdom och kunskap. De tror till och med att Sverigedemokrater är dumma korkade kanske missledda och behöver hjälp för att förstå. Ja jösses de kunde inte ha mer fel!
En Sverigedemokrat vet att de är de enda som är medmänskliga, smarta, kloka, humana och att verkligheten är verklig. Samt vad och vilka som skapat den.
 
Insikt krävs för verkningsfulla åtgärder. Svårare är det inte! Allt kokar ner i att den smarte vet att den dumme är korkad, men den korkade förstår inget alls..
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •