Olle Thorell (s) vad är hat för dig?

| 30 maj, 2018

Olle Thorell (s) vad är hat för dig? Om det dessa individer uttrycker är hat, då undrar jag hur du ska reagera om du möter riktigt hat.

Jag förstår att din agenda är annan än att förstå den frustration dessa personer uttrycker. Som politiker vill du ANVÄNDA dem, vrida ur varenda stavelse för att göra dig själv till offer och för att visa fram vilken otroligt mycket bättre människa du är.

Dilemmat för dig är du framställer dig själv i ett löjets skimmer. Det är ju uppenbart för vem som helst att det du möter i dessa kommentarer är en misstro och en uppbyggd frustration som landar i uttryck som “idiot”, “han luktar thinner”. Det är så många människor som lider svårt på grund av den politik du representerar, kan du ens förstå det? Eller ska allt sossarna gör handla om politiskt fulspel, att ge sig på människor som tröttnat.

Jag vet inte vad du har för humor, men om det här är komik för dig, är du en mycket sorglig individ och politiker. Du och ditt parti står för en politik som fullständigt lamslagit det här landet. Folk dör i vårdköer. Kvinnor våldtas. Den sociala oron sprider sig som en löpeld genom landet. Och mycket, mycket mer. Du borde istället skämmas!

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp