Sekulärfika kommer nu till Malmö

| 30 maj, 2018

Imorgon är det dags för Malmös första sekulärfika!

OBS! Det inplanerade Sekulärfikat är INTE inställt, men jag kan dessvärre inte närvara på grund av tillfällig sjukdom. Patrik Norell och Henrik Lilja Rönnquist kommer finnas på plats på Waynes Coffe i Västra Hamnen, Malmö. Jag kommer dessutom säga hej till Er alla via videolänk. Hoppas ni får ett bra möte med många intressanta samtal.

Tills dess – Stor kram till Er alla

Äntligen kommer Sekulärfika till Malmö. En fantastiskt rörelse där människor träffas för att prata om dagens religiösa strömningar. Det spelar ingen roll vilket parti du hejar på, eller vilket ursprung du har, alla är välkomna. Bassam Al-Baghdady är personen bakom den här rörelsen. Från ProjektSanning kommer jag Madeleine E Lilja Rönnquist, Henrik Lilja Rönnquist och Patrik Norell. Varmt välkomna!

Sekulärfika får sin premiär imorgon den 16:e juni klockan 16-18.
Vi träffas i Västra Hamnen på Waynes coffee, Lilla Varvsgatan 20, Malmö.

Kom och ta gärna med en vän.

Sekulärfika är en kostnadsfritt aktivitet anordnas av Centrum för Sekulär Bildning i syfte att via folkbildning lyfta fram vikten av en sekulär och demokratiskt stat för ett öppet och demokratiskt samhälle.

Har du frågor eller funderingar kan du alltid kontakta Madeleine E Lilja Rönnquist för mer info

Sekulärfika på vår facebook…

Centrum För Sekulär Bildning på nätet…

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp