Anlagd brand på förskola i Malmö. Man vänjer sig.

Det var lugnt i Malmö igår kväll. Bara EN förskola som brann, men det är vi vana vid i Malmö. Bränder, mord, insatsstyrkan, våldtäkter, handgranater med mera… man vänjer sig och anpassar sig, tyvärr.

“Brandkåren larmades via det automatiska brandlarmet till en förskolebrand på Gånglåtsvägen vid 20.30-tiden. När första brandstyrkan kom fram kunde man se rök från baksidan av skolbyggnaden. Rökdykare med slangledning och pulversläckare kunde slå ner branden innan den spred sig upp i skolbyggnadens takkonstruktion. Annan brandpersonal vädrade ut rök som kommit in i skolbyggnaden genom en dörr som var kraftigt brandskadad. Efter en stunds eftersläckning och utvädring kunde brandstyrkorna återgå. Polisen upprättade en anmälan om anlagd brand.”

PPPRESS.SE

Fler bilder här…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •