Katerina Magasin – Etablerade, förljugna medier förlorar lika mycket som etablerade, förljugna politiker

ProjektSannings kollega Katerina Janouch skrev igår ett inlägg på Facebook om partiledardebatten mellan Löfven och Åkesson. Det blev det mest delade inlägget om själva duellen på hela Facebook. Vi på PS säger grattis!

“Min artikel om duellen mellan Stefan Löfven och Jimmie Åkesson igår var den mest delade på Facebook, och därmed vann jag min egen duell mot mainstream-media. Det är så det funkar idag. De etablerade, förljugna medierna förlorar lika mycket som de etablerade, förljugna politikerna. För de har en sak gemensamt: De struntar i folket. Sina läsare. Sina väljare. Jag undrar om politikerna ens fattar hur förbannade människor är över vad de gjort med Sverige. Och om mainstream-medierna begriper hur få som litar på vad de skriver. Inte ens ett #metoo för oss systemkritiker kan rädda upp deras förtroendekris.”

Katerina Magasin hittar ni här…

Artikeln om partiledarduellen hittar ni här..