Vi ska inte acceptera att klansamhällets moralpoliser trakasserar de som vill bli en del av det svenska samhället.

| 4 juni, 2018

Varför ska vi för en endaste sekund acceptera att religiösa fundamentalister och moralpoliser från klansamhället trakasserar de som vill bli en del av det svenska samhället? Varför låter man detta bara fortgå, år efter år? Så’nt här respektlöst trams bör leda till både avbruten asylprocess, indraget uppehållstillstånd och borttaget medborgarskap. Detta vansinne måste man agera med kraft emot annars får parallellsamhället en växande makt som gör att integrationen i en allt större utsträckning både bromsas och stoppas.
De som håller på med detta ska förstå att de flyttat till fel land och valet ska stå mellan integration eller utvisning.
Hederskultur har ingenting i Sverige att göra.
 
“De blir inte serverade på restaurang, får höra att de lever “haram” och deras barn blir utfrysta – för att de inte lever religiöst. Nu slår sekulära muslimer larm om hur moralpoliser och religiös hederskultur förstör deras liv i Göteborg.
(./…)
Amals mamma Mina berättar att det går rykten om familjen. Det hela grundar sig i att de inte lever enligt religiösa normer. Ingen i familjen bär slöja och Mina struntar i religiösa traditioner. Något som fått konsekvenser för både henne och barnen.
– Grannarna sprider ut rykten. De säger till sina barn att inte leka med våra barn, säger Mina när vi sitter i hennes kök.
 
Alldeles nyligen hände det hemma ute på gården. Amal och en grannflicka lekte på lekplatsen, när en pojke plötsligt sprang fram till lekkamraten, viskade något i hennes öra, och sedan drog med sig henne därifrån. Kvar stod Amal ensam.
 
Mina säger att hon själv är vad vid sneda blickar och verbala påhopp. Den kyliga stämningen märks i skolan och i mataffären. Det har hänt att familjen nekats service i vissa butiker.
– Jag har fått kommentarer när jag haft korta shorts, eller när jag varit vid sjön med barnen och badat. Folk kallar mig saker, säger Mina och avbryter sig plötsligt när dottern kommer in i köket.
När vi är ensamma igen fortsätter hon:
– De kallar mig gris och hora.”
 
http://www.gp.se/nyheter/gp-granskar/de-trakasseras-för-att-de-inte-är-troende-muslimer-1.6300353
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •