Malmö fortsätter brinna…

| 15 juni, 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi vet inte om denna brand också är anlagd ännu, men man misstänker ju det när skolor och andra byggnader brinner var och varannan dag i Malmö…

Total förödelse efter branden på Malmö folkhögskola

Total förödelse efter branden på Malmö folkhögskola vid Trindyxegatan i Fosie. Under eftermiddagen var räddningstjänsten tvungna att riva större delen av byggnaden för att kunna eftersläcka. Bara den del av byggnaden där branden tros ha startat sparades för den polistekniska undersökningen. Vad som startat branden vet man inte i nuläget men polisen rubricerar händelsen som mordbrand. I kväll vid 20-tiden fans en mindre styrka från Räddningstjänstens-Syds brandvärn kvar på platsen för efterbevakning.

Fler bilder här…

Pppress

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •