Fem skjutna utanför internetcafé på Drottninggatan

| 18 juni, 2018

Fem personer skottskadade efter en skjutning på Drottninggatan i centrala Malmö. Enligt de första uppgifterna skall tre av de skjutna vara allvarligt skadade. Minst tre av de skjutna transporterades till akuten med privatbilar innan polis och ambulans kom fram till platsen. Vittnesuppgifter talar om att minst en bil skall ha setts lämna platsen efter skotten avlossats. På platsen utanför ett internetcafé låg flertalet tomhylsor. En större avspärrning upprättades på Drottninggatan i väntan på polistekniker och vapenhundar. Under kvällen cirkulerade en polishelikopter i området runt Värnhemstorget. Polispersonal på platsen förhörde flera vittnen som sett eller hört saker i samband med den våldsamma skjutningen. I nuläget är det oklart varför männen utanför internetcaféet blev beskjutna. Polispersonal spärrade av utanför akuten i Malmö där flertalet yngre personer samlats vid 21.30-tiden.

PPPRESS.SE

51 bilder till här från brottsplatsen…

 

 

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •