Är Donald Trump den enda politiker som genomskådat klimatbluffen?

| 19 juni, 2018

Donald Trump visar vägen för både flyktingpolitik, utrikespolitik och klimatpolitiken.

Att allt fler Europeiska  länder börjar inse faran med den naiva migrationspolitisk som Trump varnat för och som han själv förändrade i USA som ett led i ett vallöfte. En politik som infördes förändring men under stora protester från demokrater och en PK maffia styrd av media. Nu ser vi att president Trumps analys av läget sprider sig i Europa där man till slut börjar insett faran och börjar sätta åt tumskruvarna i land efter land efter en tvingad omvärdering för våra politiker i spåren efter allt mer högljudda protester från medborgarna över den naiva migrationspolitiken man tillåtit.

Vi får väl se om inte också Donald Trump idéer också till slut sätter sina spår i en mer sansad debatt där vetenskap och inte tro utan att kunna visa ett enda bevis på sina teorier styr klimatpolitiken i fortsättningen.           

Skall President Donald Trump visa vägen ,till förtret för våra politiker och PK maffian, även i klimatpolitiken som han har gjort i flykting och utrikespolitiken?

   Skall President Donald Trump visa vägen ,till förtret för våra politiker och PK maffian, även i klimatpolitiken som han har gjort i flykting och utrikespolitiken ? 

Inte ett enda bevis har forskarna lyckats åstadkomma för att koldioxiden skulle orsaka den farliga uppvärmningen på jorden. Vattenångan är en mycket större klimat gas än alla andra tillsammans. Så Donald Trumps teori att det hela handlar om en gigantiskt klimatbluff för att få pengar till något som man inte kan bevisa och där våra politiker hoppat på tåget genom att skrämma folk till att betala skatt utan att protestera stämmer nog.  

 IPCC:s, Intergovernmental panel on climate change, hypotes om att människan påverkar klimatet genom utsläppen av koldioxid, är fortfarande obevisat och överdriven. Under 1900-talet ökade medeltemperaturen på jorden med cirka 0,7 grader. Sedan 17 år bakåt har ingen temperaturökning uppmätts.Ipcc klamrar sig fast vid koldioxid hypotesen och klimatutvecklingen med hjälp datormodeller som visar fler fel jämfört med observerad verklighet. Eftersom datorsimuleringarna hittills inte stämmer överens med verkliga observationer måste IPCC:s framtidsprognoser ses som gissningar i stället för vetande. 

Ganska otroligt när SMHI erkänner att vattenånga är en mycket större klimat gas än alla andra tillsammans. Vattenångan finns i mer än tio gånger högre koncentration än koldioxid. Men man vågar inte redovisar några siffror i rädslan att komma på kant med IPPC och politikerna som inte vill att deras kassako, klimatet skall ifrågasättas.  Så SMHI har helt rätt, vattenånga med moln har mer än 95 % av den totala ”klimateffekten”, koldioxid är helt betydelselöst. Så det där med att ta ut allt mer skatt på bränsle på fordon eller flyg är helt för att i förlängningen minska på koldioxidutsläppet för att förhindra en klimatuppvärmning på jorden är rena bluffen.

Det som människan skulle göra för att sänka temperaturen på Jorden är att de borde flyga ännu mer eftersom flyget ger kondensstrimmor på himlen som reflekterar solvärmen ut i rymden och sänker Jordens temperatur. Så det är helt rätt som ICPPs ledamöter gör, de flyger mer än de allra flesta.  

Så hela klimatbedrägeriet påminner alltför mycket om H.C Andersens saga ”Kejsarens nya kläder”, men ingen verkar vara barnslig nog att genomskåda klimatbluffen eftersom ingen verkar ifrågasätta IPCC och de politiker och forskare som hungrar efter makt och alla intäkter till statskassan som flyter in utan att de behöver bevisa sin tes att det är koldioxiden som är den största boven i klimatförändringarna. 

Så när Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin går ut och varnar för att temperaturen kommer att stiga med 6 grader det här århundradet och bygger sin tes på SMH:s scenario så är det nog inte koldioxid utsläppen som SMH ser som de avgörande faktorn utan kanske mer den vattenånga som frigörs vid högre temperaturer som den verkliga boven i temperaturhöjningen.

Så SMHI har helt rätt, vattenånga med moln har mer än 95 % av den totala ”klimateffekten”, koldioxid är helt betydelselöst i sammanhanget .

Av tommy norum

Originalartikel finner ni här…