Fortsatta bränder i Malmö med omnejd… och ett misstänkt åldringsbrott

| 19 juni, 2018

Anlagd brand i skola på Maskinvägen i Lund

Anlagd brand i skola på Maskinvägen i Lund vid 00.30-tiden. När första brandstyrkan kom fram brann det i en lastpall som stod uppställd mot en trävägg tillhörande skolbyggnaden. Branden kunde snabbt släckas med en slangledning men brandpersonalen fick bryta upp en del av väggen för att säkerställa att branden inte spritt sig vidare i konstruktionen. Polisen upprättade en anmälan om anlagd brand.

Fler bilder här…

 

Stora skador efter branden på Fair Play

Stora skador efter branden på Fair Play stadion Erikslustvägen.

Brand i idrottsanläggningen Fair Play på Erikslustvägen vid 12.50-tiden. När brandstyrkorna kom fram var i stort sett hela anläggningen rökfylld. Ett närbeläget gym hade spontanutrymt när man kände röklukt. Rökdykare skickades in och kunde snabbt hitta en brandhärd i en höra av byggnaden. Branden kunde snabbt släckas av rökdykarna men stora mängder rök hade samlats i hallarna. Vad som orsakat branden är i nuläget oklart men anläggningen har tidigare haft problem med att obehöriga tagit sig in i lokalerna. Efter söndagens brand kommer anläggningen att behövas saneras då stora mängder sot efter röken drabbat stora delar av lokalerna. Hur lång tid saneringsarbetet kommer att ta vet man inte i nuläget.

Tidigare bilder från branden här…

 

Misstänkt åldringsbrott på Köpenhamnsvägen

Misstänkt åldringsbrott på Köpenhamnsvägen vid 16-tiden. Enligt polisen har en äldre person bestulits på sin plånbok. Polisen rubricerar händelsen som grov stöld. Flertalet polispatruller letade under eftermiddagen efter två personer som kunde sättas i samband med åldringsbrottet. Ingen skall ha gripits för brottet.

Fler bilder här…

Av PPPRESS.SE

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •