Apropå Miljöpartiet: Varför kallar de sig inte för invandrarpartiet istället?

| 21 juni, 2018

Väldigt många av oss går nog och önskar att Miljöpartiet åker ur Riksdagen under samstämmig sång och fanfarer Bland de vänner jag känner kommer olika förslag på hur det ska ske: tjära och fjädrar, snickarbyxor med gröna hängslen eller med knytblusar stramt knutna runt halsen.

Samtliga vore enligt min mening lämpliga straff för ett parti som snart under fyra år förstört tillvaron för svensk politik.

En passande konsekvens helst enkelt för förslag om beskattning av plastbestick, engångsgrillar eller take away-förpackningar. Exakt hur en sådan beskattning skulle utformas behöver de ju aldrig formulera, det räcker ju med att förbjuda sådana horribla ting. Och skulle nu någon i smyg tillverka något dylikt så kan man ju alltid samla in förövarna för allmän bespottning på lämpligt torg, allt medan miljöpartister med handhjärtan förklarar att det som händer är för deras eget bästa.

Gustav Fridolin

Ett annat mer lämpligt straff vore förstås att låta miljöpartister äta mat med plastbestick ut take away-förpackningar, men eftersom jag är humanist nöjer jag mig med att de åker ut ur riksdagen. Stolliga och gråtande språkrör/ministrar finns det nämligen ingen plats för i svensk politik. Ingen gillar Miljöpartiet förutom Miljöpartiet själva förstås.

Isabella Lövin och Gustav Fridolin ligger alltid i botten av varje förtroendeundersökning, möjligen har det att göra med att de i smyg tankar disel och äter med plastbestick, vad vet jag.

I Miljöpartiets egen gröna bubbla är Sverige, ja hela världen förstås beroende av dem – vår framtid hänger ju på Miljöpartiet. Det vore en tragedi om de försvann eftersom de enskilt kan rädda vår planets framtid. För Guds skull, vår planet är ju dödsdömd utan dem. Glöm terrorister med bombbälten, skåpbilar som mejar ned människor, knivar som höggs i nacken på poliser, radikaliserande miljöer, allt det där tar islamisterna inom deras parti hand om.

För dem som tycker att jag raljerar eller till och med skämtar, kan jag bara säga, miljöpartister är spritt språngande galna. Deras självskadebeteende är svårbotat.

Isabella Lövin

Själv är jag övertygad om att det vore en befrielse för vårt politiska liv om vi blev av med dem. Visst är miljörfrågan viktig, men den är faktiskt alldeles för viktig för att kidnappas av galningar. Det finns andra partier med långt bättre miljöpolitik än dem.

Apropå Miljöpartiet: Varför kallar de sig inte för invandrarpartiet istället? Här finns massor med frågor som ligger dem varmt om hjärtat: öppna gränser för fri invandring, låt alla afghanska män stanna, bygg fler moskéer, öka bidragen för nyanlända. Svenskarna de kan beskattas för plastbesticken, take away-kartongerna eller för att de skräpar ned.