Malmö: Brinnande bilar, och en dödsskjutning

| 22 juni, 2018

Yngre man sköts till döds på Lindängen

En yngre man sköts vid 22.10-tiden till döds bakom Lindänge centrum i Malmö. Polis och ambulans larmades till platsen av personer som hört skott avlossas. När polisen kom fram till platsen hade den skjutne redan transporterats till sjukhus i privatbil. En moped låg kvar på en cykelbana som går mellan Högaholmsskolan och Lindängecentrum. Ett stort område runt brottsplatsen spärrades av och flera hundpatruller sökte i området efter flyende gärningsmän och eventuella föremål som kan ha med skjutningen att göra. Vid 23-tiden kom polisens tekniker till platsen och påbörjade den polistekniska undersökningen. På sjukhuset förhörde polis de personer som kört in den skjutne mannen. Anhöriga meddelades under kvällen och natten om att ynglingen avlidit av skottskador. Om kvällens dödsskjutning har bäring på tidigare skjutningar i Malmö kommer nu polisen att utreda.

Fler bilder här…

 

Fem bilar och garagelänga brann i Oxe

Fem bilar brann vid midnatt på Pilevallsvägen i Oxie. Efter en stund spred sig branden till ett flerbilarsgarage som låg intill. Fler brandstyrkor larmades till platsen och vid 00.15-tiden hade man påbörjat släckning av garagelängan. En stund senare verkade branden i garagelängan att minska i intensitet. Vad som orsakat den initiala branden i bilarna vet man inte i nuläget. Oxie har tidigare drabbats av anlagda bränder i bilar och garagelängor.

Fler bilder här…

Pppress

 

 

 

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •