Dagens Vilks

| 25 juni, 2018

2607: Senaste matsedlarna

Dagens grasserande inslag kommer från fotbollen. Ingen lär väl ha missat utbrotten mot Jimmy Durmaz. Här var det rejäla rasistiska påhopp. Riktigt låg nivå kan man tycka men trots allt finns det försök att göra politik av det. Som här på twitter. Först såg jag det som en fullständig snedspark men det kanske är så att man till varje pris söker efter marginalväljare. Det förefaller mig ändå att priset nog är för högt.

En annan nyhet är sexappen för samlagskontrakt. Det verkade vara ett skämt men tydligen är det enligt svensk byråkratiseringsordning. Det finns en del luckor bland annat hur länge samtycket varar och hur det kan avbrytas. En annan intressant fråga är om det är tillrådligt att skicka kontraktet som en enkel förfrågan. (Aftonbladet)

Så har vi långbänken om integrationen i arbetslivet. Joakim Ruist har nu räknat på ett sätt som utgår från försörjningsinkomsten. Han har kommit fram till att det inte finns någon ökning av arbetsintegrationen under perioden 2001-2015. Tino redovisar.

Av Lars Vilks

2607: Senaste matsedlarna

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •