Bassam Al-Baghdady: Miljöpartiet har kidnappat debatten om miljön och låtit er under lång tid känna skuldkänslor, ångest och oro

| 12 juli, 2018
Tack alla ni som källsorterar
Tack alla ni som belånar er upp till öronen för att köpa en miljövänlig hybrid bil
Tack alla ni som pantar
Tack alla ni som tänker på nästa generationer
Tack alla ni föräldrar som stressar ihjäl er med bussar och tåg för att hinna lämna barnen på dagis och springa till era jobb genomsvettiga.
Tack alla ni kämpar som kämpar för ren, fossilfri energi och kärnkraft
Tack alla ni som uppskattar naturen och djuren

Ni behövs!! Därför att vi befinner oss i ett land där ett parti har kidnappat debatten om miljön och låtit er under lång tid känna skuldkänslor, ångest och oro. Å andra sidan har de checkat ut feta lönar på er stress, depression och raserade förhållanden. De har stulit era barns sommarsemester med sina skyhöga miljöskatter som ni fick betala i kött, bensin, resor och allt annat ni tänker handla. De har kört er in i väggen, sen ut i tippen och anklagat er för att ni, just ni som förstör miljön.

Jag är ledsen, besviken och känner mig maktlös inför faktumet att ett sådant extremt parti med inkompetenta toppar finns i Sverige och i vår riksdag. Hoppas att ni alla goda människor i vårt vackra land om vi hjälps åt kan kanske kompensera den miljökatastrof som detta parti innebär i vårt land.

Läs artikeln här…

Av Bassam Al-Baghdady