Det står bortom all tvivel att det pågår ett lågintensivt krig mot Sverige, svensk polis och räddningspersonal

| 20 juli, 2018

Bränderna som drabbar Sverige nu borde få varje kotte i landet att hålla sig långt från allt vad eld är, men icke. I Arboga anlägger man istället fyra bränder.

Hela fyra misstänkta anlagda bränder utreds nu av polisen, samtidigt som det är brandrisk i stora delar av landet.

En av de få regler som borde fungera nu är man strängt taget. håller sig ifrån det som förvärrar ett redan katastrofalt läge, men icke. Att inte bry sig eller medvetet fortsätta förstörelsen tillhör numera vår vardag.

Reaktionerna från regeringen kommer vara knappa, om ens några. Stefan Löfven kommer inte komma med några uttalanden eller bjuda in till extra insatta möten för att ta tag i det allvarligt läget, inte ens för att lugna alla de Arbogabor som nu är väldigt oroade. Möjligen bryr man sig någonstans men jag är övertygad om att man inte vet vad som ska göras. De myndigheter som är satta att upprätthålla lag och ordning i Sverige är nämligen sedan 2014 under belägring.

Det står bortom all tvivel att det pågår ett lågintensivt krig mot Sverige, svensk polis och räddningspersonal.

Läs artikel här…

Samt artikel här…