Vad händer med tilltron när 9000, där många ljuger om sin ålder, inte har asylskäl, bara är män och som “bara” älskas av sina “nya” mammor?

Fatemeh Khavari är den aktivist som inte bara skapat en allvarlig splittring i landet, utan också den person som fått många svenska politiker att bli aktivister. Om det har jag skrivit många gånger.

Det börjar sakteliga gå upp för svensken att Sverige är ett land på glid, en humanismens högborg, styrd av aktivister på gatan och av aktivister i regeringen.

Lagar och regler tillämpas godtyckligt, efter humör, efter möjlighet att synas i medieSverige och efter att plocka högst godtyckliga politiska poänger.

Deras aktivistiska agenda vad gäller själva politiken har lett till allvarliga konsekvenser. Som en drog har de sökt den varthän den dykt upp utan tillstymmelse till långsiktigt tänk: Vad händer med tilltron när 9000, där många ljuger om sin ålder, inte har asylskäl, bara är män och som “bara” älskas av sina “nya” mammor? Den försvinner, frustrationen växer och folket tröttnar rejält.

Att Migrationsverket meddelat att man avvaktar att ta nya beslut om uppehållstillstånd utifrån den nya lagen, visar prov på att en viss tillnyktring skett, kanske till och har insikten slagit till att politiker som är aktivister och afghanernas nya”mammornas” inte är tillförlitliga? Vem vet?

De som pysslat med aktivismen kring afghanerna har tidigare haft allt att vinna i det som vanligtvis kallas PK-ismen, en slags värdelös värdegrund som inte haft något annat ändamål än att skapa splittring och tvinga dem som inte håller med att springa gatlopp. Även politiker i regeringsställning har skrämts mer för “gatloppet” än för att ta ansvar. Aktvisterna har släppts lösa och fått styra såväl politiska frågor som myndigheter. Men kanske, bara kanske Migrationsverkets agerande nu får pendeln att svänga.

De som tidigare bekände sig till den värdelösa och hotande värdegrundensaktivismen kanske börjar förstå att den doktrinen inte längre kan tillåta att alla kommer undan med allt. De som kämpar för den snedvridna värdgrunden har nämligen gång på gång visat sin egen rasism och sitt eget oliktänkande, sitt hat över landet Sverige.

De har fått politiker att i humanismens namn motarbeta Sverige, offra i vissa lägen. De nya mammorna har påkommits med hur de sexuellt utnyttjar sin “makt” som aktivister, samtidigt som nyheter om lögner om ålder och asylskäl kablats ut.

Vad vet jag. Jag vet däremot att alltfler medborgare drabbats, direkt eller indirekt av dessa anarkistiska beslutsprocesser – och de nu är heligt förbannade över den så kallade “kärleksfulla” Värdegrunden.

Det finns all anledning att anta att domen kommer bli mycket hård i valet 2018, för Fatemeh Khavari kommer fortsätta skapa splittring, fortsätta aspirera på en politikerpost och fortsätta stöttats av högst godtyckliga politiker och företag.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •