Ingen vågar säga som det är och hur det ser ut som egentligen?

En självisk selfie uppenbart för hans del, för det är ju bara han som syns medan hon bredvid är helt gömd och hon syns ju inte alls som kvinna under allt tyg.?

?Detta är som ’kejsarens nya kläder’ i verkligheten.

Ingen vågar säga som det är och hur det ser ut som egentligen?

Jag frågar mig:
Vilken kvinna vill vara gömd för världen som mindre värd för det blir ju resultatet när hon förnedras så här i en annars färgglad värld, helt instängd i ett svart dystert heltäckande lakan där hon aldrig får njuta av frisk vind sol och D-vitamin som är så viktigt för kroppen och särskilt för gravida??

Varför acceptera att bli förödmjukad så här eller tycker hon det är normalt att aldrig få se solen och inte få känna den mot sin hud och inte få njuta av den och inte få springa barfota i gräset på stranden och inte få känna vinden mot sina ben och inte få njuta med håret fritt i vinden med mera med mera???

Medan hennes man får GÖRA allt detta hon INTE FÅR och han får även visa upp sig överallt med sitt ansikte? ?
//
Att stå emot kvinnoförtryck/kvinnoförnedrande hur det än yttrar sig och hur vi var och en som kvinnor känner är fel emot oss var och en utifrån de vi är som individer är livsviktigt för oss alla kvinnor att göra!!!

Ja vi ÄR värdefulla vackra existenser som SKA HÖRAS PÅ Vi SKA SES PÅ OCH UPPSKATTAS VI SKA PRATAS MED VI SKA RESPEKTERAS VI SKA LYSSNAS PÅ SOM MEDMÄNNISKOR med mera med mera!!!

VÅRT VAPEN EMOT högmodiga psykopatiska sadister som lever för att trycka ner och kuva andra ÄR VÅRT MOTSTÅND I ATT VÄGRA KUVAS OCH VI VÄGRAR ATT LYDA EN MAN NÅNSIN!!!

För en man som anser att han är mer klok än oss kvinnor för att en Gudom den tror på har bestämt så är verkligen allvarligt viktigt att stå emot, för att bevisa att vi alla män som kvinnor ja vi som varje individ är på gott och ont det är inget konstigt alls med det att vi är olika personligheter oavsett.

Dessa egentliga ’små män’ (om vi ens ska kunna kalla dessa tragiska högmodiga existenser som män?) vilka då känner att de växer själva som avslöjande små ynkliga skitstövlar med uppenbart låååg självkänsla och måste hävda sig till varje pris?

DESSA TYPER SKA VI KVINNOR FÖRAKTA OCH VÄGRA LYSSNA PÅ!!!
För kärlek innebär ömsesidig respekt och inte förtryck och underkastelse!!!

Religon är människogjorda eländen där de lovar himmel eller helvete OM vi lyder eller inte lyder NU, vilket innebär att religion lovar straff/belöning sen för att kontrollera och utöva maktmissbruk NU!!!?

Stå emot människogjorda dogmer som hjärntvättar egentligen sunda fritänkande
sinnen till ditt eget fördärv, du stackars vilsna kärlekstörstande individ som söker en mening om livet i en nästan förlorad värld!!!
Snyft!!!?

Av Zoéline Alahmad

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •