Sfi-elev ville ”rena” språklärare med kontroll – döms till fängelse

“I september 2017 friade han och det slutade med att hon sade ja till giftemål och hon konverterade till islam från kristendomen.”

“Språkläraren säger att hon inte fick krama andra män eller hälsa på andra män såsom kollegor, elever eller systerns man. Hon ska inte heller ha fått umgås fritt med vänner eller familjemedlemmar. Att åka utomlands för att bada och sola blev också förbjudet.”

 

“Språkläraren ”tyckte synd om honom” och ”hon trodde att han var svartsjuk eftersom han älskade henne så mycket”. Samtidigt ska han ha kallat henne flera gånger för ”hora”. Skälet till det ska ha varit att hon tidigare ”hade varit gift med en oren svensk gris

“Allt det tillsammans med våldet som språkläraren också blev utsatt för, bland annat i form av hårda slag och stryptag, gjorde att hon blev ”en svag person som blev rädd för allt”. Att polisanmäla honom kändes mycket farligt och hon vågade inte göra det själv, men det gjordes till slut av en anhörig till henne.”

Läs hela artikeln här…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •