Varför ska inte Europa få vara Europa för? Afrika får ju vara Afrika och Asien får vara Asien

Varför då en invasion av mängder av människor som gör att Europa inte förblir Europa längre?

 

Vad är det för ett respektlöst agerande emot européerna? De få som flyr är inget alls i jämförelse med de som invaderar och därför kräver dessa invaderare att Europa ska anpassas till dem och inte tvärtom. Dessutom så är islam en imperalistisk ideologi som vägrar att böja sig eftersom den anser att alla ska böjas inför den. Sveket ifrån EU och globalistpolitikerna är ett landsförräderi utan motstycke!!!

Jag vet inte om du kanske sett denna film? Om någon sätter upp den på FB tar de tydligen bort den omgående. Har du inte sett den rekommenderar jag den. Den är jobbig att se då den visar hur Europa kommer att leva under Islam.

Jag tvivlar inte överhuvudtaget på att det blir som muslimerna har bestämt om ingen eller inget stoppar dem, för är det något som islam är så är det hänsynslös rasistisk och blodtörstig och våldsbenägen ideologi som styrs som ett totalitärt politiskt system.

Alltså kommer den till Europa för att utnyttja religionsfriheten och yttrandefriheten och åsiktsfriheten här för att kunna ta bort Europas fritänkande livstil. Helt enligt sin skrift så ska den sätta skräck i de icke troendes hjärtan medan de erövrar. Videon är filmad av privatpersoner som har sett invasionen med egna ögon och de förstår sveket ifrån sina politiker. Textat på engelska. Och berättarröst på engelska.

Detta är helt enligt hur islam agerar när den invaderar och erövrar. De gjorde det i forntid och de gör det i modern nutid med hjälp av sina lojala bokstavtrogna följare. Fast medeltida beteendet är som vanligt barbariskt och hänsynslöst. Varför ska européer acceptera detta vanvett? Vill européer att deras kultur och tradition ska spottas på???

Vill européer ge bort sin kontinent till individer som agerar som de gör här på videon??? Fatta att ordet ’flyende’ som européer matas med i skuldkänslor är den ’trojanska hästen’ som används medan invasionen pågår i känslomässig utpressning.

Av Zoéline Alahmad

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Varför ska inte Europa få vara Europa för? Afrika får ju vara Afrika och Asien får vara Asien

  1. Kristina Schönander

    Det finns ingen tid att förlora, vi måste gå samman mot ISLAM som varit en ISM, SOM VARIT TILL SKADA FÖR MÄNSKLIGHETEN VARHELST DEN DRAGIT FRAM, GENOM VÅLD OCH TORTYR har man tvingar människor till underkastelse, i stället för framtidstro och kunskapsinhämtning befinner sig mängder av människor idag på stenåldersnivå, och det är just där som de ledande imamerna och andra självlärda profeter av ISLAM vill ha dem , ingen skall veta och förstå mer än dessa “skriftlärde” som vi 40-talister läste om i bibeln, vi skall dessutom ha i minnet att den ISMen kom till, på vilket sätt tvista de lärde,mer än 500 år efter Kristus, kristendomen är den största religionen i världen, skulle vi underkasta oss denna bakåtsträvande, outvecklade livsform som ISLAM innebär? ALDRIG , vi måste mobilisera mot detta övergrepp, och det måste göras nu, med det snaraste!

Kommentarer är stängda.