Malmö inatt: Skjutning, krossade rutor, bilbrand och brinnande bildäck

Anlagd bilbrand på Balladgatan i natt

Troligen anlagd bilbrand på Balladgatan i Malmö vid 01.37 i natt. När brandstyrkan från Hylliestationen kom fram var en personbil helt övertänd. Polisen spärrade av Balladgatan under släckningsarbetet.

Lägenhet beskjuten på Svansjögatan

Polisens tekniker undersökte vid 23-tiden en beskjuten lägenhet på Svansjögatan i Malmö. Enligt uppgift skall en lägenhet träffats av minst ett skott. Skjutningen tros ha skett natten till tisdagen. I nuläget är det oklart om lägenheten har beskjutits medvetet eller det handlar om en förlupen kula från någon skjutning i närheten.

Flera rutor krossade på Serenadgatan

Flera rutor krossades på tre olika entréer till höghusen på Serendgatan vid 22.30-tiden. Väktare höll vid 23-tiden på att täcka för de krossade rutorna i fastigheterna. Vad och vem som ligger bakom skadegörelsen vet man inte i nuläget.

Brinnande däck på Västra Kattarpsvägen i Malmö

 

 

 

 

 

 

Tack Pppress

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •