Valarbetare nersparkade och från vår statsminister inte ett ord!

| 20 augusti, 2018

Ja vill inte gå händelser i förväg men mycket har hänt! Valarbetare från Sverigedemokraterna har alltså nu blivit fysiskt attackerade.(länk här)

Kan kanske vara lite väntat för vi får inte glömma exakt vilken och vilka starka mediala makter som bistår med att blåsa upp stämningar och hat emot Sveriges enda och ledande oppositionsparti.

Nu vet vi inte ännu att detta angrepp på demokratin är från vänster! Angrepp kan naturligtvis lika gärna komma från höger eller Nazister. Men som sagt då vänsterfalangen med sitt antal är onekligen både farligast som mest troligt skyldiga.

Nu skulle man kanske tänka sig få höra herr Löfven starka avståndstagande eller att Jonas Sjöstedt kanske tar tag i de odemokratiska makter i sina led i örat. Eller för all del att våra journalister tar avstånd och kanske en granskning av det odemokratiska vänsterhatet.

Inget av detta kommer naturligtvis att ske! För demokratin är under vänsterangrepp samt en blödande valarbetare har inget värde om det är från oppositionen i alla fall?

Ja det må så vara men ändå så illa står det till med demokratin i Sverige att det legitimerade vänsterhatets styrka nu är så starkt att för första gången någonsin kommer valet bevakas av internationella valgranskare.

Ja detta är helt sant och det om något måste ses som att om hela världen oroar sig över demokratins utveckling i Sverige då borde väl även “oberoende Svenska journalister” se demokrati hotet? Ja att herr Löfven inte gör det är kanske inte konstigt för han är den som mer än någon annan har bidragit till det växande hatet som hotet för demokratin.

Men en sak ska vi väl ändå erkänna att Expressen var i alla fall villig skriva några ynkliga rader om angreppen. Nu känns detta knappast trovärdigt utan får väl ses som ett par “plikt” rader just för att inte än en gång tappa förtroende och köras över totalt av alternativmedia.

https://www.expressen.se/nyheter/sd-valarbetare-angreps-i-jakobsberg-misstankt-misshandel/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •