Nuri Kino: ”Skottet var inte menat för min familj”

Släpp allt och läs. Det har kommit i kapp oss nu, politikernas manipulation av sanningen och deras ovilja till att ta tag i kriminaliteten i utanförskapsområden. Klaner och gäng har tagit över delar av Sverige. Under tre år har en kvinna jag talat länge med dokumenterat det som händer utanför hennes familjs fönster. Nedan utdrag ur min krönika:

 

”Skottet var inte menat för min familj, det pågår ett gängkrig i området och dom sköt på varandra, för att döda. Ett av skotten gick rakt igenom vårt vardagsrum.” Hon berättar att vid just det tillfället var det ingen som dog. Hon påstår dock att hennes dotter har blivit vittne till en annan uppgörelse där en gängmedlem dog. Hon skickar mig en annan bild, det är på en handgranat som ligger under trappen i en portuppgång, bland barnvagnar och cyklar. Det var hennes dotter som upptäckte vapnet.

Hon skickar ännu ett videoklipp, nu på när hennes dotter och jämnåriga kompisar har hittat en påse med marijuana. När jag undrar om de har gått till polisen skriver hon tillbaka ”LOL” som är kort för att skratta högt på engelska. ”Märker dom att vi pratat med polisen är vi körda, då är det hejdå med oss. En gängledare bor ovanför oss, han har gjort klart för hela området att vi har två val, att vara tysta eller sluta som en granne som bara försvann”.

Hon skickar fler bilder, nu på patroner ”min dotter och hennes kompisar hittade dessa i en buske, det är 9 mm patroner”.

Läs artikeln här…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •