JUST NU: Skottdrama vid köpcentrum i Florida. Flera döda. UPPDATERAD

Rapporteras att gärningsman är hittad död.

NBC…

USA TODAY…

“Reporters tweeting from the scene have said there have been reports of at least four deaths and 10 injured.” Rapporter om 4 döda och 10 skadade.

CNN…

(CNN)The Jacksonville, Florida, Sheriff’s Office said there was a mass shooting with multiple fatalities at a downtown shopping-dining complex on Sunday and urged people to stay far away from the area.

Under söndagskvällen, svensk tid, kom rapporter om en misstänkt masskjutning i Jacksonville i delstaten Florida, rapporterar flera medier. Polisen bekräftade strax före 21 att flera personer dödats. Skjutningen ska ha inträffat under en tv-spelsturnering. En misstänkt gärningsman har dödats på platsen. Många personer gömmer sig i området och polisen ber dem att hålla sig lugna.

Ett masskjutning har inträffat i ett köpcentrum i staden Jacksonville i delstaten Florida rapporterar Fox News.

På Twitter skriver polisen i Jacksonville att allmänheten uppmanas hålla sig borta.

Berlingske…

Aftonbladet…

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •