Lisa 34 och Expressen de har onekligen inte alla hästar hemma..

| 27 augusti, 2018
Ibland är inte alla hästar riktigt hemma!! Eller om man så vill Expressen förnekar sig inte men frågan är nyheten en nyhet?
Ja har ni missat nyheten om stackars lilla oskyldiga vänsterextrema Lisa då har ni missat lite väl vinklade nyheter men man kan läsa lite här!!
 
Så som Expressen skriver om händelsen kan man tro att det är polisen som försöker beskydda folket och upprätthålla lagar som är fienden!!
 
Men som sagt just denna journalistiska vinklingen känns liksom lite fel! Man hade kunnat tro i Expressens version skulle polisen infångat en oskyldig söndagsskolelärarinna. Kedjade fast henne på marken och tvingade hästarna stampa på henne!!
 
Nja riktigt så illa är det ändå inte.
Utan vi pratar en extremvänster anhängare som deltog i en motdemonstration i en gruppering som maskerade sig och färgbombade polisen. De gick genom sitt handlande ifrån att vara en laglig demonstration till att bli ett våldsamt upplopp! 
Bryter man sig igenom avspärrningar och vägrade lyda polisens order! Ja då är man inget offer! Mitt i en helt självförvållad och idiotisk som kriminell handling råkade Lisa bli nedriden av en polis som gjorde sitt arbete. Offer nej! Tråkigt ja, men begreppet “skyll dig själv” ligger närmast till hands.
 
Men visst är det en nyhet! Eller är det verkligen det?? Ja det är absolut inte den nyheten som Expressen blåser upp och vill få den till! 
 
Själv tycker jag nyheten är en ickenyhet! Alltså om man vägrar lyssna och lyda polisens order då kan man råka illa ut! Begår man upplopp är man kriminell. En av nackdelarna med att vara kriminell, är att det då är svårt att samtidigt vara ett oskyldigt offer!
Ja om man inte intar sina nyheter från vinklade polishatande vänsterextrema sidor som Expressen….
OBS OBS OBS OBS ett tillägg missa inte detta! Insåg vid en delning på Facebook att mitt inlägg raderades bums, på direkten och omedelbart!! Visar sig att länken vart blockerad och inte fick delas som kommentar! (eget inlägg eller kopiera hela texten som en kommentar fungerade i alla fall). Ja exakt varför och hur det kunde gå så fort? Har jag inte en aning om. Ja nu kanske jag är lite väl konspiratorisk?? Men jag är i alla fall säker på att kritik mot Expressen inte räknas som hets mot folkgrupp!
Eller gör det detta??
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •