Samma nyhet och så olika. Den ena med SVT-glasögon

| 31 augusti, 2018

En intressant sak med vår nyhetsrapportering i Sverige är just den att barn är sällan barn!

Intressant nog är det alltid som så att förövare beskrivs som barn och offer som unga kvinnor eller unga män! Även denna gång var den unga kvinnan ett 14årigt barn! I landet där en spade inte är en spade är ej heller barn barn..

Ja nu är ju ändå nyhetsförmedlingen “fri” och delar av åsiktskorridoren har försvagats. Så Svt lyckades inte denna gången få med sig alla nyhetskanaler utan tydligen är ändå 14åriga barn barn hos SvD som förmedlade samma nyhet men utelämnade lögnen om att barn är kvinnor!

Så här är även länken till SVT:s version där tydligen barn inte är barn om de råkar ha en snippa.

Å här är länken till SvD där barn tydligen är barn även om de har snippa.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •