DN DN DN, här kommer ett hundår till.. Eller konsten att bita sig själv i foten.

| 2 september, 2018

DN har slagit på stora Bongo trumman nu!! (Länk här!!) 

Själv undrar jag om inte DN borde förstå att när man biter sig själv i foten då är det dumt att bita hårdare och hårdare. Jag har full förståelse för att DN nu bedrivit Vänster-aktivism-journalistik under så lång tid! Att de till sist och på fullt allvar lyckats hjärntvätta sig själva. Till den milda grad att de tror på vad de själva skriver.

Problemet för DN är att Roger Salle Sahlström är både stor i media (som käften ber om ursäkt för den lovar bjuda på en öl nästa gång vi ses.) Men viktigast av allt det är så många som läst känner följer och skrattat, oroats och varit förbannade med det Salle skriver.? Med eller utan att DN berättar vad man ska tycka om Salle. Så kan folk läsa själva, dra egna slutsatser. Sök upp och begrunda lite av Rogers texter, analyser, slutsatser, fyndigheter. Bilda egna insikter och slutsatsen blir bara en enda sak DN ljuger!

DN har fördelen av en sak. Det finns fortfarande några som tar till sig DN:aktivism som en självklarhet eller sanning. Men de blir färre och färre! Tyvärr för DN så är folk kapabla att själva söka fram information.

Min lilla slutsats får bli DN ni ska angripa högerextremism.  Men för helvete, lär er vad detta är för något! När ni angriper folk som vare sig är rasister eller nazister och försöker på detta felaktiga och lögnaktiga sätt rasera deras förtroende. Då är det inte bara fult elakt mobbing olagligt kränkande. Utan ni biter er själva i foten allt hårdare och hårdare.

Så svårt är det inte. Ett felaktigt påhopp lär inte förstöra Salles förtroende men det lär skada ert. Kan till och med vara som så att ni gör honom och det allt mer vaknande folket en tjänst. Fler kommer aktivt söka fram denna informationen. Se läsa och fatta egna slutsatser är ett måste idag. Eftersom det florerar så mycket falska nyheter. Ja och läser man Salles inlägg kommer de själva inse vem som ljuger.

Så säg mig DN vems förtroende är det ni raserar med dessa lögner?

Alla mynt har som sagt två sidor och Roger Salle Sahlström  Är naturligtvis inte sen med att ge ett svar på tal!

(länk här) “”Jag har sagt det flera gånger och jag säger det igen. Jag är ett geni 

Sett till antalet delningar var Sverigebilden i augusti i år större än både Expressen och Aftonbladet på Facebook………

 

Vill tillägga som med Journalistik gäller bilda er egen uppfattning. Så läs själva både DN:s påhopp och Salles svar. Har ni mot förmodan ingen kännedom om Roger Salle Sahlström! Så sök upp hans inlägg på sociala media och bilda er egen uppfattning. Alla vi andra som redan känner till Salle vet redan vad du kommer få insikt i och det är

“Lita på DN? Nja får bli från fall till fall och ämne till ämne. Lita, är ändå ett starkt ord.  Se det mer som möjlighet till intressanta ämnen. En möjlighet till ett bra kunskapslyft men det kräver att du själv faktagranskar och dubbelkollar före.

Sen bör DN förstå konkurrens är bara farligt om man inte gör sitt jobb bra… DN ni förtjänar faktiskt de svikande försäljningssiffror och förtroende ni har. Svårare är det egentligen inte! Så fortsätt bit nu.

Så avslutar med ytterligare en länkning till DNs Bongo-trummande här..

Samt naturligtvis en länk till Salles svar här…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •