Sverigedemokratiska ungdomar grovt misshandlade. ”De fortsatte sparka på honom när han låg ner”.

| 3 september, 2018

Detta står på Ungsvenskarna Dalarnas Facebooksida i morse.
Detsamma går att läsa hos Nyheter Idag, tyvärr så är det lagt som en betalartikel.
Men är det så meningsmotståndarna numera vill föra sitt valkampanjande?
Med att de misshandlar sina meningsmotståndare. Nu så undrar jag vad partiledarna i de övriga partierna tycker om detta?
Man blir mer än förundrad när man hör om att polisen redan fått en anmälan angående dödshot.
Så man ställer sig då frågan varför inte polisen satt personskydd på dessa ungdomar då de redan sedan innan anmält att de utsatts för hot, att de fått dödshot mot sig?
Är polisen inte intresserade av att människor i Sverige får dödshot eller är det bara när det gäller Sverigedemokrater som deras engagemang brister?

Igår kväll kampanjade vi i centrala Falun i samband med ungdomsfestivalen Granny Goes Street. Vår närvaro var mycket uppskattad och kvällen var till en början mycket lyckad. Men efter en hel dag och kväll av kampanjande begav sig två av våra medlemmar till Max för att äta en välförtjänt middag efter en hel dags slit, varpå de blev hänsynslöst attackerade bakifrån av ett invandrargäng. Det började med att en av våra representanter fick en milkshake kastad på sig, helt oprovocerat av okända män. Därefter blev en av våra representanter nedsparkad, och mottog fortsatt sparkar när han låg ner. Då vår andra representant ingrep i ett försök att stoppa misshandeln, blev även han brutalt misshandlad med flera slag i ansiktet. Dessa män var många fler, ca 10 stycken, och angrep två unga killar på 16-17 år, enkom för att de valt att engagera sig politiskt och kämpa för något de tror på, för att människor i vårt land ska få det bättre.

Händelsen är nu polisanmäld och det fanns många vittnen på plats, så förhoppningsvis får polisen tag på dessa fega kräk. Bekymmersamt är att vi redan gjort en polisanmälan för några veckor sedan, med anledning av att våra representanter mottagit bl.a. dödshot, något som polisen dessvärre inte tog på något större allvar, och ansåg att personskydd inte var aktuellt, då det kräver ”lite mer kött på benen”. Att detta sker mitt under en valrörelse med en vecka kvar till val gör situationen ännu mer allvarlig. Demokratin är starkt hotad i vårt land, det politiska våldet måste få ett stopp, de som kommer till vårt land och inte respekterar vår demokrati, har absolut ingenting här att göra. Vi kommer dock inte låta detta tysta oss, vi är nu mer drivna och övertygade än någonsin att Sverige behöver en förändring, och Sverigedemokraterna är det enda partiet som kan möjliggöra denna förändring!

Ungsvenskarna Dalarna uppmanar även att dela detta meddelande!

https://www.facebook.com/Ungsvenskarnadalarna/posts/909400089260692
https://nyheteridag.se/sverigedemokratiska-ungdomar-grovt-…/
https://petterssonsblogg.se/…/sverigedemokratiska-ungdomar…/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •