Göran Persson har ändå rätt i frågan om Stefan Löfven.

| 4 september, 2018
Göran Persson har helt klart rätt när han säger att Stefan Löfven är fullständigt vettlös!
 
Nu väntas alltså 122 000 nya asylansökningar. Ja och då ska vi veta att majoriteten av de nekade stannar än då. Levandes under i mörka parallellsamhällen och gör vad vet vad? Men troligen hänger det tätt ihop med såväl otrygghet som kriminalitet.
 
Ändå 122 000 till ytterligare bara under perioden 2018-2021. Lägg till de som inte skulle varit kvar idag. Men lag och myndigheten är inte kapabel skicka ut. Dessutom väntas runt 181 000 anhöriginvandrare komma till Sverige under samma tid.
 
Ja inte konstigt alls att Göran nu säger att en spade är en spade. Eller att Stefan Löfven är en fullständig idiot och att Socialdemokratin numer är regeringsodugliga. Kanske inte ordagrant så. Då han säger det i omskrivningen med orden “Orealistisk politik”.
 
Men för att återgå till ämnet. Vi pratar om alla som redan har kommit och fått stanna. Plus de som inte lämnar samt ytterligare 303000. Ja vi kan lätt enas om att detta är många personer tänk nu vad dessa många personer har för måsten bara för att överleva och kostnader med detta.
 
Slutsats blir Göran har rätt politiker och vänster idioter har förlorat greppet fullständigt. Det är bortom alla tvivel och helt självklart. Enkla frågor du dock inte får ställa idag utan utmålas vara rasist nazist eller populist är.
 
*Var ska de bo?
*Hur ska de leva?
*Hur ska de kunna få möjlighet utbildning?
*Att döma folk till livslångt liv i fattigdom utanförskap! Är inte detta elakt?
 
Frågor av liknande enkla men mycket viktiga bubblar i massor. Men yttrar du dem, då är du en elak rasist eller nazist. Ja i alla fall en populistisk jävla svin.
 
Ändå är svaret givet och så enkla att antingen vet du svaret? Eller väljer du förneka verkligheten bara för att slippa risken utmålas vara en elak dum människa. Eller kanske är förnekelsen bättre än inse sin egen dårskap?
 
Socialdemokratin har förlorat vett och sans blivit förnekare och mobbare av förnuft.
 
Kom ihåg efter idioti kommer baksmällan! För Sveriges del är det bara frågan när kommer bidragssystem haverera? Samt kommer folk vara villiga betala skatt för en trygghet man inte får. Sveriges utveckling går mot USA:s där låginkomsttagare ej kan leva på en lön och enorma klassklyftor som fattigdom. Välfärd reduceras till ett soppkök i bästa fall..
 
Snart val och du står och velar mellan exakt vad? Är risken att av fullständiga dårar bli kallad rasist är den risken verkligen värt dina barns framtid? Valet är ditt hoppas förnuft och förstånd är det också.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *