Salle Större än Aftonbladet och Expressen.

| 4 september, 2018

Klarsynthet syns oftare och oftare i flödet. Nästan svårt att undvika nu när Salle numer blivit större än både Expressen och Aftonbladet! Så även idag fick jag läst i flödet och tänkt efter lite till.

Läs här dagens viktigaste text och missa den inte länk här

Läst texten ovan hoppas jag? Håll då med om att det är en mycket klarsynt text och en påminnelse så här innan valet. Är det inte dags luta sig tillbaka och inse att de kan ljuga och säga vad som helst. Folk har redan insett deras lögner. Ja detta är i stort sant.

Har du vaknat lär du inte somna om. Eftersom verkligheten som skapas här och nu men framförallt den som skapas i morgon. Kan och får inte skapas av en kombination av vänster aktivism och naivitet.

Det går faktiskt inte lita på vare sig de politiker som deltagit eller medias vinklade aktivistjournalister. Politikerna har visat sig vara lättledda får. Frammanat och piskade från en journalistkår utan både vett och sans.

Vi måste ha politiker som är politiker och tar ansvar. Vi måste ha journalister som inte är aktivister. Utan att de gör sitt jobb och granskar kritiskt. Både politiker företag som folket, men framförallt bevakar sig själva.

Under tiden dagens lekstuga fortgår. Är det upp till oss vakna förnuftiga och verklighetsförankrade folk. Se till att låta saker som Sunt förnuft. Till exempel att Salle ska och måste vara större än Aftonbladet!

Alla måste påminnas och förstå att just din röst måste vara en garanti för att inte låta politiker återgå till de naiva fårskallar de är och varit.

Kom ihåg är du politiker och uppenbart helt naiv i skallen då ska man nog inte ha ansvar eller vara politiker. Därför kan vi inte lägga en röst på “naiva”.

För är du korkad och naiv då upphör detta inte med att du säger “förlåt” jag varit naiv. Eftersom du inte bara varit naiv. Du är naiv.

Så håller med Salle, eller sunt förnuft fullständigt. Vi måste låta påminna folk varför Sverigedemokraterna behövs och är den enda garantin för att inte återgå till en politik som inte har eller kan fungera.

Dessutom finns det även en grupp som ännu inte vaknat eller yrvaket tittar upp och liksom lätt kan återgå in i drömmens land. Om de får höra de naivas vaggvisor.

Så om ni nu all förmodan missat Salle större än Aftonbladet och Expressens text finns den här igen “”Det är ganska pinsamt att läsa och lyssna på alla som säger att SD inte levererat ngt under de år som partiet suttit i riksdagen. Ni borde sätta er ner och andas lite……””

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *